Som fødevarevirksomhed er der mange aspekter, man skal være opmærksom på og hos Rosing Consult hjælper vi dig gerne inden for fødevarerådgivning. Det kan være hjælp til at besvare spørgsmål, assistance til problemstillinger i forhold til hygiejne eller noget helt tredje.

Vi kan bistå både analyser af processer, kemiske analyser og hvad der ellers måtte kræve at blive udført for at kunne besvare problemstillingerne, som der er i virksomheden. Vi kan også være til stor hjælp, hvis du står overfor at skulle producere et nyt produkt eller bruge nyt produktionsudstyr. Her er der forskellige regler man skal følge, som vi har styr på.

Kontakt os

Tilpasset fødevarerådgivning

Når vi står overfor en opgave inden for fødevarerådgivning, så sørger vi altid for at tilpasse vores ydelse til det produkt, som virksomheden producerer. Det er vigtigt altid at følge de gældende regler, der er for den fødevare man producerer.

Vi rådgiver dig gennem de problemer og udfordringer du står overfor og kommer med forslag til hvordan du kan løse det bedst muligt. Vi har også mulighed for at hjælpe med intern audit, hvis du ønsker en status på hvordan det står til i virksomheden og hvor der kan forbedres.

HACCP principperne

HACCP er en forkortelse for Hazard Analysis and Critical Control Points, oversat til dansk betyder det risikoanalyse og kritiske kontrolpunkter. 
Indenfor fødevarebranchen er HACCP principperne et system med 7 trin som hjælper med at finde, bedømme og styre områder, som har betydning for fødevaresikkerheden. 

De 7 trin er:

  • Risikoanalyse
  • Kritiske kontrolpunkter
  • Kritiske grænser
  • Overvågningsprocedurer
  • Korrigerende handlinger
  • Dokumentation
  • Revision

Har i brug for hjælp til HACCP principperne? Vi tilbyder kursus i HACCP principperne. Kontakt os i dag, for at høre hvordan vi kan hjælpe jer med HACCP principperne.

Fødevarerådgivning i både små og store virksomheder

Hos Rosing Consult har vi mange års erfaring med fødevarerådgivning for både små og store virksomheder. Vi har kompetencerne til at rådgive inden for alle fødevaregrupper og vi tilpasser vores ydelser til den kapacitet, som den enkelte virksomhed har.
Vi har også mulighed for at rådgive inden for økologi, mærkning af fødevarer og meget andet. Det er dine ønsker og behov, som former den ydelse vi leverer hos dig. 

Behov for fødevarerådgivning i din virksomhed?

Kunne du tænke dig eller er der behov for fødevarekonsulent tilknyttet i din virksomhed, så er du altid velkommen til at tage kontakt til Rosing Consult.

Vi kan kontaktes på telefon 53 65 10 78. Du er selvfølgelig også velkommen til at sende din besked i en mail til lone@rosingconsult.dk.