For en virksomhed i fødevarebranchen er det vigtigt at have fødevarehygiejnen i orden, og her kan Rosing Consult som fødevarekonsulent hjælpe med et kursus i fødevarehygiejne som er målrettet den enkelte virksomheds behov. 

Med mange års erfaring i fødevarebranchen har vi hos Rosing Consult arbejdet med mange forskellige fødevarer og vi er derfor klar over hvordan man arbejder med de forskellige typer af fødevarer både i forhold til hygiejne men også generel behandling.

Kontakt os

Tilpasset kursus i fødevarehygiejne

Alle de kurser vi afholder er tilpasset den enkelte virksomhed. Det betyder at der i materialet bliver lagt vægt på hygiejne i forhold til det produkt som virksomheden producerer. Dette gør vi blandt fordi der er forskel på, hvordan nogle fødevarer skal behandles.

Derudover har vi også mulighed for at tilrettelægge materialet ud fra kundens ønsker og behov for hvad der skal undervises i. Der er også mulighed for at kurset kan udformes som en kombination af kursus i fødevarehygiejne og eksempelvis også fødevaresikkerhed.

Kurser afholdes som du ønsker det

Vi ønsker at du får mest muligt ud af dit kursus og derfor afholder vi også kurser efter hvordan hver enkelt kunde ønsker at det skal udformes. Det betyder at vi kan afholde det på det tidspunkt som virksomheden gerne vil have det uanset om det er dag, aften eller nat.

Ligegyldigt hvordan kurset bliver afholdt, så har vi hos Rosing Consult stor fokus på at kurset er en god blanding af teori og praksis. Både teori og praksis kan tage udgangspunkt i den enkelte kundes virksomhed. 

Kontakt os for kursus i fødevarehygiejne

Ønsker du at få holdt et kursus i fødevarehygiejne i din virksomhed, som er tilpasset både din virksomhed og de produkter, som virksomheden producerer, så er det Rosing Consult, som du skal kontakte.

Vi kan kontaktes på telefon 53 65 10 78 eller du kan sende din besked i en mail til lone@rosingconsult.dk.